2005 cbr600rr lost power - Wrist Twisters
 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 07-31-2020, 03:34 PM Thread Starter
Tirone
 
ChrisZ's Avatar
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 1
Rep Power: 1
 
2005 cbr600rr lost power

So I started my bike which has been running fine. Let it get to temp. Gave it a couple revs and when I did that I noticed my lights where dimming in doing so. I cut it off. But when I tried turning the key. My cluster was really dim, and when trying to start it would just blink and restart. I have tried putting new battery etc. so when I turn key switch lights are dim. If I hit horn button or fuel switch the flicker when I try start

ChrisZ is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Wrist Twisters forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome